Företagsservice

Detta är EC Kävlinge

EC Kävlinge är en miljö som ska stimulera till entreprenörskap där företagen ingår i ett sammanhang baserat på Kävlinge Furulund Samverkans medlemmar och de kompetenser som finns i detta nätverk. EC Kävlinge har målet att vara en plats för företagare som väljer att etablera sig i Kävlinge men inte har möjlighet att kunna hyra in sig i ett eget kontor.

Den form av kontor vi erbjuder är en aktivitetsbaserad kontorsmiljö – ABW. Det innebär att det inte finns några fasta arbetsplatser utan beroende på arbetsuppgifter så väljer man den arbetsplats som passar bäst. Det kan vara en skrivbordsplats, ett projektgruppsmötesrum, en sittgruppsmiljö eller i vårt gemensamma sammanträdesrum.

När ditt företag känner att man har vuxit ur denna miljö finns andra hyresvärdar på orten som erbjuder vanliga kontorsrum att hyra.

En aktivitetsbaserad kontorsmiljö bygger på ”clean-desk” vilket gör att man tar med sig sina papper och sin dator när man lämnar EC. Det finns möjlighet att låsa in sina papper men vi vill att man tar med sin bärbara dator för att undvika problem genom ökad stöldrisk.

EC Kävlinge arbetar med att ta fram ett antal serviceavtal som du som hyresgäst kan dra nytta av. Det kommer främst att bli med andra medlemsföretag i Kävlinge Furulund Samverkan men även med EC 1 i Malmö.

En bemannad reception mellan kl 9-15 kan hjälpa dig och ditt företag med fler tjänster enligt en standardprislista. Till exempel hjälpa dig med att förebereda ett kundmöte i något av mötesrummen, och boka fika.

 

Kontakta oss på 0709-73 95 47  maila på info@kavlingefurulund.se oss om du vill veta mer, eller har förslag på någon organisation eller ett företag som vi borde ha kontakt med!

EC Kävlinge - kontakter, KullbergUtveckling

Samarbetspartners

Vi har arbetat upp kontakter som underlättar för dig som företagare, så du inte behöver lägga värdefull tid på att leta efter namn på rätt person. Nedan finns länkar till hemsidor till bra organisationer – frågar du oss har vi ofta specifika namn att ge dig.

ALMI

Nyföretagarcenter Syd

Sparbanken Skåne

Handelsbanken

verksamt.se

Lokaler – mötesrum & utbildningslokal

Läs om våra kontorsplatser. Vi har även mötesrum och utbildningslokal.

Om inte våra lokaler fyller dina behov har vi kontakt med många andra, såväl för kontor som för utbildningar och event. Fråga oss!

 

Kopiering/utskrifter

Självklart finns möjlighet till utskrifter och kopiering hos oss.

 

Konferensservice

För att underlätta för dig som vill hålla ett kundmöte eller liknande har vi arbetat upp samarbeten med företag runt oss som kan leverera förtäring.