Höstkampanj prova på!!

Höstkampanj

 

Nu kör vi igång en höstkampanj på EC Kävlinge. Kom och prova på en i lugn miljö med bra service. Vi har drop-in platser, fasta platser och kontorsrum att hyra. I våra erbjudanden finns alternativen; typ av arbetsplats, mötesrum, konferensrum, fritt trådlöst nätverk, kaffe/te, förvaringsskåp, fri scanning av dokument, enskilt rum för telefonsamtal mm. Endast 5 minuter ifrån stationen så finns det bra förbindelser med tåg och buss. Där är även tillgång till gratis parkering och nära till Kävlinges varierande lunchställen. Hör gärna av dig till oss eller kom in och ställ oss frågor. Vi finns att hitta på Nygatan 8C i Kävlinge.

På telefon 0709-739547

Och på mail hans.algback@kavlingefurulund.se

 

Vi hörs.

Läget är perfekt

Lokalen ligger bra till, man kan inte säga annat.

Det är fem minuters promenadväg från tågstationen vilket underlättar för tillresande besökare. Det gör det också smidigt för entreprenörer som vill arbeta med EC Kävlinge som en bas för uppdrag runt om i Skåne. För den som är bilburen finns parkering tvärs över Kvarngatan, men också några platser för kortare stopp på gatan precis utanför.

Vi har nära till all samhällsservice i form av matbutiker, lunchrestauranger, caféer, butiker för delikatess, inredning, kläder, djur m m. En smidighet för den som vill kunna utföra sina dagliga ärenden under lunchen eller innan man beger sig hem för dagen!